Zonnepanelen

Zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, kunnen zonne energie omzetten in elektriciteit dankzij de fotovoltaïsche cellen op de panelen die de zonne energie opvangen. De energie die hiermee gewonnen wordt is uiterst duurzaam en milieuvriendelijk.

Zonnepanelen
Soms worden zonnepanelen verward met zonneboilers, hier zit echter een groot verschil in. Zonneboilers zijn op een ander principe gebaseerd, namelijk het opwarmen van water voor warm water toepassingen.

Duurzame en milieuvriendelijke energie

De groene energie die gewonnen wordt is, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen, erg duurzaam en milieuvriendelijk. Dat is ook wat zonnepanelen zo populair maakt. Ondanks de redelijk hoge aanschafprijs blijven zonnepanelen toenemen in populariteit. Dit komt door de vele voordelen die ze hebben.

Constante energieprijs

Zo zal de prijs van zonne energie altijd hetzelfde blijven, daar waar fossiele brandstoffen steeds duurder worden omdat ze steeds verder op raken. Als u nagaat dat de energieprijs tegenwoordig stijgt met 7% per jaar, kunt u uiteindelijk een enorm bedrag besparen door over te stappen op duurzame energie die bijvoorbeeld gewonnen wordt met zonnepanelen.

Hoog rendement

De opbrengst van zonnepanelen is na 25 jaar nog steeds 83% van hun originele rendement. De terugverdientijd van zonnepanelen is ongeveer 7 tot 10 jaar, dat betekend dus dat u na deze periode geld gaat 'verdienen'!

Subsidie zonnepanelen

Daarnaast kunt u ook besparen op de aanschaf van zonnepanelen. U kunt namelijk in aanmerking komen voor een subsidie vanuit de overheid, belastingverminderingen en terugbetaalde stroom aan de hand van groenestroomcertificaten.

Zonnepanelen vergelijken

Ook kunt u daarnaast eenvoudig besparen door offertes van diverse zonnepaneelfirma's met elkaar te vergelijken. Door te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u tot wel 40% besparen.

Vraag hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan van zonnepaneelfirma's uit uw regio en bespaar op uw zonnepanelen!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze zonnepanelen leveranciers en installateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde specialisten.
Omdat u van meerdere installateurs (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw zonnepanelen!
Jazeker! U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een installateur. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.