Zonnepanelen Brugge

Woonachtig in de omgeving van Brugge en op zoek naar zonnepanelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse zonnepaneel firma's in heel Vlaanderen die u op uiterst professionele manier kunnen voorzien van zonnepanelen.

Zonnepanelen Brugge

Duurzame energie Brugge

De energie die wordt gewonnen met zonnepanelen is, in tegenstelling tot de energie die uit fossiele brandstoffen wordt gewonnen, uiterst duurzaam en milieuvriendelijk. Ondanks dat zonnepanelen relatief gezien duurder zijn in aanschaf, blijft de populariteit ervan toenemen. Heel gek is dat echter niet, zonnepanelen hebben namelijk een aantal fijne voordelen!

Vermijden van stijgende energieprijzen

De energieprijs zal de komende jaren alleen maar blijven stijgen, hierdoor wordt duurzame energie steeds aantrekkelijker. Naarmate de energieprijs blijft stijgen zal de terugverdientijd van zonnepanelen korter worden. Momenteel ligt die op ongeveer 7 tot 10 jaar, wat betekend dat u na deze periode geld gaat 'verdienen'.

Hoog rendement

De nieuwe generatie zonnepanelen heeft daarnaast een hoger rendement waardoor ze meer elektriciteit kunnen opwekken. Na 25 jaar geven ze nog steeds zo'n 83% van hun originele rendement.

Subsidie zonnepanelen

Er kan daarnaast ook worden bespaard op de aanschaf van zonnepanelen. Zo kan er namelijk in aanmerking worden gekomen voor een subsidie vanuit de overheid, belastingvermindering en terugbetaalde stroom door middel van groenestroomcertificaten.

Zonnepaneel referentie Brugge

“Wij zijn door een aantal vrienden overgehaald om over te stappen op zonne-energie. Voordat we zomaar overgingen tot aankoop wilden we eerst goed vergelijken. Via de website vindZonnepanelen.be kan dat uitstekend! Uiteindelijk hebben wij door te vergelijken eenvoudig kunnen kiezen voor een goede installateur tegen een zeer scherpe prijs!” – Familie Claes, Brugge

Vragen

Dat mag altijd.

Onze zonnepanelen leveranciers en installateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde specialisten.
Omdat u van meerdere installateurs (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw zonnepanelen!
Jazeker! U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een installateur. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.