Zonnepanelen Antwerpen

Woonachtig in de omgeving van Antwerpen en op zoek naar een duurzame, milieuvriendelijke en goedkope energiebron? Dan bent u bij vindZonnepanelen.be aan het juiste adres. Wij werken samen met vele zonnepaneel firma's gevestigd in verschillende delen van Vlaanderen. Deze kunnen uw woning op uiterst professionele wijze voorzien van zonnepanelen.

Zonnepanelen Antwerpen

Duurzame energie Antwerpen

Energie afkomstig van zonnepanelen is uiterst duurzaam en milieuvriendelijk, dit in tegenstelling tot de energie die gewonnen wordt uit fossiele brandstoffen. Zonnepanelen zijn in aanschaf relatief gezien duurder dan andere energie-opwekkende apparatuur maar op lange termijn kunnen zonnepanelen juist voordeliger zijn. Het is niet zo gek ook dat de populariteit van zonnepanelen blijft toenemen. Ze hebben namelijk nog een aantal fijne voordelen.

Stijgende energieprijzen vermijden

De elektriciteitsprijs zal de komende jaren blijven stijgen, hierdoor wordt duurzame energie steeds aantrekkelijker. Naarmate de elektriciteitsprijs zal stijgen zal de terugverdientijd van zonnepanelen korter worden. Deze ligt momenteel op zo'n 7 tot 10 jaar, dit betekent dus dat de aanschafprijs van de zonnepanelen na deze periode 'terugbespaard' is.

Hoog rendement

Daarnaast heeft de nieuwe generatie zonnepanelen een hogere rendement waardoor er meer elektriciteit mee kan worden opgewekt. En na maar liefst 25 jaar wordt er nog steeds zo'n 38% van het originele rendement behaald.

Zonnepanelen subsidie

Ook kan er worden bespaard op de aanschaf van zonnepanelen. Er kan namelijk in aanmerking worden gekomen voor subsidies van de overheid, belastingvermindering en terugbetaalde stroom door middel van groenestroomcertificaten.

Zonnepanelen referentie Antwerpen

“Wij hebben net een nieuw huis gekocht en wilden ons dak voorzien van zonnepanelen. Dit omdat dit op de lange termijn voordeliger is. We hebben via deze site een goede keuze kunnen maken en eenvoudig een zeer professionele installateur gevonden!” - Familie Coenders, Antwerpen

Vragen

Dat mag altijd.

Onze zonnepanelen leveranciers en installateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde specialisten.
Omdat u van meerdere installateurs (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw zonnepanelen!
Jazeker! U beslist altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een installateur. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.